Credite  
  29 Ianuarie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:29/01/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,4 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Romania se imprumuta la Banca Europeana de Investitii

Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) si Banca Europeana de Investitii (BEI) vor semna un acord de imprumut in valoare de un miliard de euro. Acesta se va acorda conform Programelor Operationale Sectoriale Transport, Mediu si Cresterea Competitivitatii Economice si finantarii de programe care nu beneficiaza de asistenta nerambursabila UE pentru co-finantarea programelor de investitii eligibile pentru asistenta nerambursabila UE , conform obiectivelor Cadrului Strategic National de Referinta. Potrivit Reuters investitiile sunt necesare pentru limitarea cresterii deficitului bugetar , estimat la 2,3 % din PIB, al Romaniei . Finantarea a fost aprobata in 21 octombrie 2008 de Consiliul de Administratie al BEI .

articol citit de 3125 ori
25 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

hWCAVijT

acest criminal este un real pirocel pt. oameni si animale .oamenii legii cum au permis eliberarea lui/????pai, la cate infractiuni are ala activ trebuiau cumulate toate si trebuia sa stea la racoare mult si bine noi, defapt de ce platim institutiile statului??????ca sa nu faca nimic sa lase astfel de scursuri ale societatii printre noi??Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni