Credite  
  09 August 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:09/08/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,8 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Costurile de intretinere ale unui apartament din zonele ultracentrale ajung la 2.500 lei

Conform unui studiu realizat de EuroMetropola , intretinerea unui apartament intr-unul dintre blocurile nou-construite din zonele ultracentrale si de nord ale Capitalei : Dorobanti, Floreasca, Primaverii, Herastrau ajunge si pana la 2.500 de lei, la aceasta putandu-se adauga si alte costuri in caz ca blocul mai ofera si alte facilitati . " Proprietarul unui apartament cu 4 camere (200 metri patrati) de pe Soseaua Nordului plateste lunar pentru intretinere intre 600 si 1.000 lei , functie de sezon, . Asta e una dintre cele mai mici facturi din zona respectiva intrucat blocul nu beneficiaza de serviciu de paza permanenta si nu dispune de alte facilitati care ar duce la cheltuieli suplimentare . In Central Park complexul din zona Floreasca - Stefan cel Mare intretinerea costa 1.100 lei pentru un apartament cu 4 camere , suma pe care proprietarii o considera rezonabila, intrucat ea include si intretinerea spatiilor verzi si a peluzei imense din centrul complexului . Factura acestor locatari se va incarca insa simtitor in curand pentru ca urmeaza sa se construiasca un centru de relaxare cu piscina si sala de fitness, ale caror cheltuieli vor fi suportate de beneficiari " au declarat consultantii EuroMetropola . Intr-un bloc nou si exclusivist cu numai patru nivele si doar patru apartamente din Floreasca , pe langa intretinerea de 1.100 lei pe luna, proprietarul fiecarui apartament mai trebuie sa plateasca inca 1.500 lei pe luna pentru serviciile de paza , asigurate de patru agenti ce lucreaza in patru ture . In Primaverii sunt cele mai mari costuri de intretinere , intr-un bloc exclusivist de pe strada Mircea Eliade unde , spre exemplu , unde un apartament cu 4 camere costa 2,4 milioane de euro si factura lunara de intretinere se apropie de 1.000 euro . In Pipera , cheltuielile de intretinere pentru un apartament cu trei camere ajung la 2.500 lei , intr-un bloc care are si un complex de recreere la parter cuprizand piscina, sauna, spa, sala de fitness etc , la utilitatile consumate de fiecare proprietar se adaugandu-se cheltuielile de administrare si intretinere a centrului de recreere si plata personalului aferent acestor servicii. La alte blocuri din aceeasi zona, care nu beneficiaza de astfel de centre, intretinerea este intre 700 si 1.000 lei .

articol citit de 2824 ori
25 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

QMnNZuvjAnkGkQB

Projectors needs a big room and a dark room. Pick up a copy of Home Theater Magazine March issue, it list just about every projectors in the mekart today. Keep in mind that the lamp for a projector only last about 2,000 hours and replacement lamps can cost you a minimum of $ 250. You also need a video screen will will cost around $ 250 to $ 3,000. I have used a Panasonic projector for many years and is only used to watch blu ray disc movies at night. An entry level projector that is recommend by Home Theater Magazine and cost you $ 2,300 and the high end to around $ 10,000 or more. You can now get a 65 Plasma tv from Costco for $ 2,000, it is a Panasonic Plasma tv. Panasonic is the top quality product when it comes to tvs. Read the reviews on tvs and the pro and con of Plasma and LCD at Home Theater Magazine. Hope this will help you out.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni