Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

In ultimele 12 luni indicele principal al Bursei de Valori Bucuresti a scazut cu 67 la suta

Pe ultimele 12 luni investitiile in actiunile cele mai lichide ale Bursei de Valori Bucuresti ( BVB ) au avut un randament mediu negativ, de - 67 % , masurat de indicele BET. Si investitiile in fondurile mutuale au inregistrat de asemenea un randament mediu negativ, de - 28,89 % . Cei care in urma cu un an de zile si-au transformat leii in dolari au avut o crestere de 26 % la momentul actual iar cei care le-au pastrat in euro au avut un spor de 7,2 %. In ultimele 12 luni rata inflatiei a fost de 7,19 % , cei care au investit in actiunile de pe piata RASDAQ a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au avut un randament mediu negativ de - 47 % pe ultimele 12 luni .

articol citit de 2637 ori
24 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

APCnXLimcuhP

My Goodness, Tasha. Those covers are drmaey ;)Great picks, I am going to have to check these out ;)Elizabeth and I want to thank you for passing on the Lovely Blog award to us. We are very honored to have received it. -KarinaAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni