Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

In 2008 actiunile Compa Sibiu au scazut cu 93 la suta

Actiunile Compa Sibiu , au scazut cu 93 % avand cea mai puternica depreciere comparativ cu alte societati de profil . Compa Sibiu este producator de componente auto cu o vechime de peste 120 de ani, fiind atestat inca de la 1886, ca " Atelierul de caroserii Datky Iosif & fii " , cotat la BVB si are actionariat privat romanesc din anul 1999 . Principalele produse ale companiei sunt casetele si coloanele de directie, componente pentru turbosuflante, transmisii cardanice, corpi injectori, stergatoare de parbriz etc. In 2007 peste trei sferturi din productia sa a fost pentru export in Franta , Olanda , Germania , USA si Japonia. Intrucat producatorii de automobile au fost printre primii afectati de criza mondiala implicit au avut de suferit si producatorii de componente auto . Compa Sibiu a raportat pe primele noua luni din acest an un profit net in valoare de 4,96 milioane de lei , in scadere fata de rezultatul net de 9,31 milioane de lei consemnat in perioada similara din 2007. Conform datelor transmise Bursei de Valori Bucuresti (BVB), compania a avut venituri totale de 259,8 milioane RON si cheltuieli de 252,5 milioane RON avand o cifra de afaceri de 247,3 milioane de lei , creantele se ridica la cifra de 67,5 milioane de lei in timp ce datoriile companiei depasesc suma de 191 milioane RON . Dupa primul semestru al acestui an societatea sibiana a realizat un profit net de 4,33 milioane lei .

articol citit de 2765 ori
24 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

bkibmJNrKuJdGnUEc

You've catprued this perfectly. Thanks for taking the time!


8B27pft9

nici nu stii ce ma bucur ca mi-ai aratat; vad muinti astia din unghiul asta cam de 2 ori pe an si ii iubesc grozaviar acum, asa imbogatiti cu niste liniute rosii, afectiunea mea pentru ei a crescut si mai multAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni