Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

HI-FI arena 2008 - peste 3.100 de vizitatori

Romanian Home Entertainment Show, cea de-a VI-a editie a HI-FI arena , organizata in perioada 13-16 noiembrie la Radisson SAS Hotel de Expotek a fost vizitata de peste 3.100 de persoane, in plus cu 20 % fata de editia de anul trecut . Expotek este o firma specializata in organizarea de expozitii si conferinte cu o experienta de peste 17 ani in domenii privind echipamentele HI-FI si home entertainment , foto si tehnologia de prelucrare a imaginii , multimedia , tehnologie a informatiei si comunicatiilor, etc . Valoarea totala a exponatelor a fost de aproximativ 1,2 milioane euro , similara cu cea de la editia precedenta , in contextul in care numarul marcilor prezente a sporit la peste 160 . Conform unui sondaj realizat in randul vizitatorilor 86 % dintre acestia au venit la HI-FI arena in cautarea unei solutii hi-fi pentru acasa si a se informa despre noutatile din domeniu , acestia apreciind diversitatea si noutatea echipamentelor expuse cat si explicatiile primite de la profesionisti cu posibilitatea testarii personale a produselor expuse. Vizitatori si-au afirmat dorinta de a regasi la HIFIarena toate firmele care ofera produse si servicii hi-fi . Adriana Negulescu , Project Manager HIFIarena din partea Expotek a declarat ca " Evenimentul a fost un real succes , aceasta fiind nu doar parerea expozantilor ci si a vizitatorilor care devin din ce in ce mai buni cunoscatori ai domenului hi-fi. Noutatile care au atras in mod special atentia, au fost sistemele audio si home cinema, proiectoarele multimedia, si televiziunea de inalta rezolutie. La editia viitoare a HIFIarena asteptam alaturi de noi si producatori din domeniu " .

articol citit de 2387 ori
21 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

zEVDpUok

The forum is a brighter place tahkns to your posts. Thanks!Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni