Credite  
  27 Februarie 2021 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:27/02/2021
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Majorari de capital la Credit Europe Bank Romania

Credit Europe Bank Romania a anuntat ca a inceput procesul de majorare a capitalului social , de la 300 de milioane de lei la 675 de milioane de lei , aceasta reprezentand o crestere de 125 %. Cresterea respectiva va sprijini dezvoltarea bancii in perioada 2008-2009 ajutind la consolidarea pozitiei acesteia pe piata romaneasca , noile fonduri ajutind la asigurarea stabilitatii bancii fata de evenimentele de pe pietele internationale.
Procesul de majorare se va finaliza pina la sfarsitul lui octombrie urmare a hotaririi luate in Adunarea Generala a Actionarilor din 20 august 2008. Urmare a unei miscari strategice la nivel european a Grupului Credit Europe , Credit Europe Bank Romania a devenit actionarul majoritar al Credit Europe Ipotecar IFN SA , compania de credite de nevoi personale si credite ipotecare a grupului in Romania , in cadrul aceleiasi strategii fiind in plina desfasurare si planificat a se finaliza tot pina la finele lui octombrie , procesul de preluare a majoritatii actiunilor din Credit Europe Leasing IFN SA. Indeplinirea acestor masuri permitind Credit Europe oferirea catre o gama mai larga de clienti a unei varietati de produse complete intr-un timp de reactie foarte scurt la solicitarile clientilor si solutii personalizate functie de nevoile diverse ale acestora.

articol citit de 3094 ori
10 Octombrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

pXJmVeSPyv

Iulia - It's very hard to say which is your best project, but I relaly think this one to be a strong competitor for the spot :).Smart people to be coming back home' for this day , to have the guts to do a village wedding and very smart to be aware they need a photographer that feels, breaths and understands the artistic value of the location.Just beautiful!Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama