Credite  
  30 Mai 2020 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/05/2020
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Comisia Europeana poate recomanda statelor membre U E renuntarea la restrictiile de munca

Conform tratatului de aderare statele membre ale Uniunii Europene au dreptul de a restrictiona pe o perioada de maximum sapte ani , efectuata in trei etape , de 2-3-2 ani , dreptul muncitorilor din tarile care au aderat la U E in 2004 respectiv 2007 de a munci in alt stat membru . La expirarea primei etape de la aderarea Bulgariei si Romaniei Comisia are obligativitatea prezentarii unui raport din care sa rezulte situatia de pe piata muncii din restul statelor membre (U E-25), pentru a se constata daca s-au ivit perturbari datorate afluxului de muncitori din respectivele doua tari. In luna mai a anului 2009 se incheie de asemenea si etapa a doua pentru cele opt tari care au aderat la U E in anul 2004 , respectiv Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, Slovenia si Ungaria si ai caror muncitori sunt inca supusi restrictiilor din partea U E-15. Conform unor surse europene , in raportul sau Comisia va arata ca aderarea statelor din Europa Centrala si de Est nu a avut un impact negativ asupra gradului de ocupare a populatiei locale din " tarile-gazda " si nu a produs distorsioni semnificative pe piata muncii sau a salariilor cum s-au temut multi inainte de aderarea tarilor est-europene la Uniune. Recomandarile Comisiei nu constitue insa litera de lege , statele membre U E fiind cele care decid daca mentin sau nu restrictiile in vigoare pentru etapa a doua , de trei ani, in cazul Bulgariei si Romaniei , respectiv ultima , de doi ani in cazul UE-8. Statele membre au obligatia de a comunica Comisiei deciziile lor cu privire la tarile din grupul U E-8 pana la 30 aprilie 2009 respectiv pana la 31 decembrie 2008 in ceea ce priveste Bulgaria si Romania . Din cele 25 de state membre U E care ar fi putut impune restrictii muncitorilor din Bulgaria si Romania , zece nu au facut-o , cincisprezece recurgand la introducerea sistemului permiselor de munca .

articol citit de 2000 ori
19 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

hTmghCZOZLjhQUm

I didn't know where to find this info then kaoobm it was here.


TeMURvoVgztb

Buna,Acum acum am descoperit si blugol tau si daca tot am nimerit la o postare despre cosmetice trebuie sa-ti spun ca sunt super incantata de demachiantul si crema de fata de la Aubrey pentru ten sensibil. Si tenul meu este mixt si uneori cu acnee, iar dupa ce ma demachiam pielea ramanea uscata iar acum e super ok. Si cu crema la fel, dar trebuie sa recunosc ca m-ai facut curioasa cu crema de la Trevano. Data viitoare poate o incerc si pe ea Cat despre aftershave-ul (Aubrey) miroase absolut divin, eu il luasem pentru tata dar sigur il trec si pe prietenul meu pe el :)Am scris mult dar tot mai am o intrebare Aubrey au si o gama pentru machiaj, am vazut ca ai mentionat fardul de obraz. Si de unde pot sa le iau?


dJwaC6XjpS

Another great post Savannah! Love your insights and peertecpivss on the tennis establishment and also the critique of the American commentators. Some of the commentary is simply horrific at best!Am hoping Sloane can mature into a great player (I watched her live at Indian Wells this year in her choke against Kerber). Has amazing potential and a killer inside-out forehand. Let's hope she can stay disciplined and focused. My bet is that she's America's next big hope! I personally can't stand Ryan Harrison and his bratty temperament.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama