Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Sfarsitul lui 2010 - Perioada limita pentru implementarea Zonei Unice Europene de Plati

Realizarea Zonei Unice Europene de Plati (SEPA) va aduce beneficii persoanelor fizice, IMM-urilor, administratiilor publice cat si furnizorilor de software, a anuntat luni presedintele Institutului Bancar Roman (IBR), Petru Rares, la un seminar organizat de EurActiv si IBR pe tema SEPA . SEPA va duce la reducerea comisioanelor si va stimula competitia intre banci, ceea ce va face ca mai multi consumatori sa adreseze la banci pentru operatiuni de plati, a mai spus acesta . In paralel Directiva Serviciilor de Plati ( DSP), care are ca scop crearea unei adevarate piete europene a platilor, creeaza conditiile necesare pentru ca si alti operatori, de exemplu , retailerii cu retele dezvoltate si retelele de benzinarii sa devina emitatori sau acceptatori de plati cu carduri. Directorul regional VISA Europe pentru Bulgaria si Romania , Catalin Cretu , a declarat ca SEPA si DSP vor spori competitia intre banci fiind posibil astfel sa mareasca profitabilitatea acestora , in plus reglementarile noi vor permite intrarea pe piata platilor a noi operatori , spre exemplu marii comercianti, daca acestia vor respecta cerintele de capital cat si dezvoltarea si diversificarea retelei produselor de plata . U E urmareste prin crearea unei Zone Unice Euro(pene) de Plati (SEPA) eliminarea acestor obstacole si o reducere a costurilor platilor transfrontaliere pentru consumatori , ceea ce va duce la reducerea costurilor pe care le presupun efectuarea de plati si scadea comisioanelor si a timpul scurs plata si incasare . Cu incepere din noiembrie 2009, noile reguli europene vor permite prestatorilor alternativi dezvoltare a noi servicii de plata in colaborare cu companiile bancare si de carti de credit, asigurand otrecerea mai eficienta la o economie fara bani lichizi . Pentru dezvoltarea infrastructurii si a standardelor comune s-a infiintat Consiliul European pentru Plati (EPC). Directiva Serviciilor de Plati (DSP) are drept scop crearea unei piete europene a platilor reala, in paralel cu imbunatatirea afacerile nationale, oferind servicii mai ieftine si mai multe consumatorilor . Directiva , preconditie a infiintarii SEPA, este o initiativa prin care sectorul bancar european cauta sa stabileasca proceduri comune in toata U E la transferul de credit , debite directe si carduri de plata. Perioada limita pentru implementarea celor trei obiective este sfarsitul anului 2010.

articol citit de 3239 ori
19 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

SVcxFeCYUcgxNByyl

Oct29 Cănd vei avea „bunăvoința” de a te ridica din poziția „patru labe” een care te afli, asta ptr. că, din păcate, tăre2tura, een cazul de față, I.E.: al tău, nu e o poziție, atcuni ai să ai cu adevărat coaie, scuză-mi franceza, eence2t să aprobi și comentariile een contradictoriu. Sau cele ale oamenilor care te condideră doar un wannbe „blogger” amăre2t, cu un vocabular de 3 parale, și nici alea.Cu o rupere de păsărica și o lipsă desăve2rșită de stima,A ta ptr. niciodata.Suge-o, nisiparule!


GF6iZrWrywNd

What a pleasure to find someone who idfienties the issues so clearlyAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni