Credite  
  09 August 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:09/08/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,8 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Irlanda prelungeste restrictiile aplicate pe piata muncii bulgarilor si romanilor

Ca urmare a cresterii nivelului somajului guvernul irlandez a decis sa impuna in continuare restrictii pe piata muncii cetatenilor bulgari si romani cel putin inca trei ani , in ciuda recomandarilor Comisiei Europene si a lobby-ului facut de guvernele celor doua tari membre ale UE . Conform cu legislatia europeana, un guvern poate mentine aceste " restrictii de tranzitie " pe o perioada de maxim sapte ani . Guvernele de la Bucuresti si Sofia considera aceasta atitudine discriminatorie si acuza statele care continua sa impuna aceste restrictii ca ne trateaza ca pe cetateni europeni " de categoria a doua " . " Dorim o revizuire a actualului mecanism si speram ca vom fim tratati asemenea altor tari europene . In cazul in care situatia economica se imbunatateste speram intr-o abordare mai flexibila a problemei daca nu este posibila eliminarea completa a restrictiilor ", a declarat purtatorul de cuvant al Ambasadei Romaniei la Dublin care a confirmat ca a mentine legatura cu vicepremierul si ministrul intreprinderilor, comertului si muncii , Mary Coughlan , in scopul eliminarii restrictiilor. Surse din cadrul guvernului irlandez afirma ca aceste restrictii se vor mentine datorita lipsei locurilor de munca si a numarului mare de cetateni din state est-europene care locuiesc in Irlanda . Comunitatea romanilor din Irlanda a cerut la randul sau o schimbare in atitudinea guvernului irlandez , purtatoare sa de cuvant , Anca Lubu declarand ca " Stim ca Irlanda se confrunta cu dificultati economice dar aici se pune problema egalitatii si a tratarii corecte a cetatenilor , astfel aparand cetateni europeni de categoria a doua " . Cetatenii bulgari si romani au libertatea sa calatoreasca in Irlanda dar nu pot sa obtina o slujba fara permis de munca si nu se califica pentru sistemul de asistenta sociala , exceptandu-i pe cei care traiesc in Irlanda si au un permis de munca inainte de 2007 sau cei care detin afaceri proprii .

articol citit de 1659 ori
18 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

fbWgSIhDYRCKJewWk

And I was just wodnreing about that too!


oGrZObGZOCg

I just now raliezed we got the same books from HC! LOL I don't know why I didn't ralieze that earlier, for some reason I thought we got a few different ones. I can't wait to read The Lantern and The Sixes most of all. I'm jealous you get to start The Lantern now!! I have a few more books I need to read first April @Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni