Credite  
  09 August 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:09/08/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,8 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Olanda - Piata muncii pentru cetatenii bulgari si romani se mentine inchisa

Din 1 ianuarie 2009 trebuia sa fie abrogata reglementarea care prevede ca cetatenii bulgari si romani au nevoie de un permis special pentru a putea lucra in Olanda . Ministrul olandez al Afacerilor Sociale Piet Hein Donner, a anuntat ca aceata se va mentine urmand ca saptamana sa supuna proiectul spre aprobarea Camerei Superioare din Parlamentului Olandei . Propunerea sa beneficiaza de sprijinul liderului din Parlament al partidului laburist , Mariette Hamer care a declarat ca piata muncii din Olanda nu poate fi deschisa pentru cetatenii celor mai noi state care au aderat la U E pana ce nu se imbunatatesc formalitatile privind cetatenii polonezi care vor sa lucreze in Olanda , desi acestora li s-a permis inca din martie 2007 sa caute locuri de munca in Olanda fara permise speciale in acest sens . Exceptand cetatenii bulgari si romani , cetatenii din celelalte zece state care s-a alaturat in 2004 la U E au dreptul sa lucreze in Olanda fara permis special . Conform Radio Netherlands , desi sectorul agricol din Olanda se confrunta cu un important deficit de forta de munca si a sustinut constant eliminarea restrictiilor aplicate in cazul imigrantilor din Bulgaria si Romania , Ministrul olandez al Afacerilor Sociale Donner a cerut municipalitatilor sa caute in alta parte resurse pentru ocuparea celor aproximativ 20.000 de locuri de munca ramase inca vacante in sectorul agricol din Olanda .

articol citit de 2771 ori
18 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

CRKSaFsacD

Si m-a mai impresionat ceva: auncti, pentru prima data in viata mea, am vazut stramosul masinei automate de spalat de azi. Pe raul pe care il prezinti si tu, era facuta o chestie din lemn, prin care trecea apa, iar inauntru se afla o cerga alba, care era spalata asa cum sunt spalate hainele la masinile automate de azi. Era invartita in continuu de curentul apei - eu i-am spus vartelnita, dar nu stiu daca aceasta este denumirea, dar unul dintre insotitorii mei a denumit-o masina de spalat automata inventata de dacii liberi ai Maramuresului. Pacat ca filmul de auncti s-a voalat pana am ajuns acasa si nu am poze. A fost superb


225D8r5cXH

If it's on your mouth then you most likely got it from inlcoentny kissing a family member or friend that has cold sores during child hood, many people contract HSV1 this way it's actually what causes cold sores (oral herpes) and they are very common to have on the mouth. Cold sores don't commonly come from having sex.You can kiss her or give her oral sex when you have absolutely NO signs or symptoms of an out break. Herpes is more contagious while there is any signs of an out break, but you do have a slight chance of passing it when you don't have an out break. This is because of viral shedding which is spreading herpes when you don't have symptoms. Viral shedding usually happens around the time of and in between out breaks. Viral shedding usually happens for a small number of days out of the year, but it's unpredictable even to you. If you do get a cold sore or break out wait until it's completely gone then wait a few more days to kiss her or give her oral sex.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni