Credite  
  27 Februarie 2021 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:27/02/2021
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Majorarea dobanzilor la depozitele in lei la Banca Comerciala Carpatica

Incepand din 14 noiembrie, Banca Comerciala Carpatica a majorat dobanzile la produsele in RON cu pana la un punct procentual . Pentru depozitul Pensia Plus pe un an se acorda o dobanda de 14,75 % egala cu cea pentru Depozitul Vivat . La Depozitului Sibiu 2007 banca acorda o dobanda de 14,50 % si la Depozitele Progres si Prosper de 13 % . La Contul curent Bonficat se aplica o dobanda de 10,50 la % , pentru transe valorice de 500 - 10.000 RON , 11,50 % pentru cele intre 10.000,01 - 20.000 RON si 12 % pentru cele mai mari de 20.000 RON .

articol citit de 3043 ori
17 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

zbasWFce

Pai da Cristi, cei despre care voersbti tu se numesc cunostinte , prieten inseamna cu totul altceva si unii nu intalnesc niciunul toata viata.Eu am unul acum, si am mai avut si in trecut, dar viata ne-a dus pe alte cai si nu mai avem cum sa ne fim alaturi asa cum ne-am dori. Eu cred ca in general exista in viata un mod de compensare, daca ajuti in general esti la randul tau ajutat. Daca ajungi sa privesti lucrurile intr-un mod egoist si nu oferi din principiu, practic ajungi sa te izolezi, si nici daca ar fi persoane cat se poate de ok in jur nu vor simti ca esti un om care merita ajutat.


MakR675Afv

Et voile0, encore un Fed de9lirant auruojd'hui qui a su sortir les coups qu'il fallait quand il fallait... Bien sur, Bird a e9te9 un peu fe9brile e0 quelques reprises mais c'e9tait un match de tre8s haute qualite9 avec des e9changes de fou.Fed pourrait arreater demain le tennis et il resterait pour l'e9ternite9 dans les livres d'histoire du tennis... Mais visiblement, il veut encore nous laisser quelques tomes dans la section "le9gende du tennis" avant de raccrocher ses raquettes.Je me re9jouis d'assister aux prochains tournois, e7a promet!TAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama