Credite  
  29 Ianuarie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:29/01/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,4 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

GLS Industrial Park si GLS Logistic Park , noi parcuri industriale in Bucuresti

In zona de est a Capitalei se vor dezvolta doua noi proiecte industriale , GLS Industrial Park si GLS Logistic Park , pentru companiilor straine si romanesti , care doresc sa-si relocheze activitatea . Ambele proiecte fiind promovate in colaborare de compania imobiliara Euroest si GLS Invest pe un teren care beneficiaza de curent electric trifazic si acces facil la DN3 .
GLS Industrial Park se va fi construi in imediata vecinatate a Autostrazii Soarelui, cu iesire prin localitatea Fundulea . Proiectul are opt hale cuplate , dispuse cate patru fata in fata, avand o cale de acces intre ele, ocupand o suprafata totala 6.000 de metri patrati construiti. Un modul de hala fiind format din hala de depozitare si productie cu o suprafata de 527 de metri patrati de birouri, grupuri sanitare si vestiare, care totalizeaza 169 de metri patrati. Unul din avantajele de a face parte dintr-un parc industrial este posibilitatea distribuirii echitabile a costurilor pentru utilitati si infrastructura pe intreaga suprafata a parcului industrial si posibilitatea externalizarii catre o companie specializata a serviciilor de management, etc.
GLS Logistic Park este localizat tot in estul Capitalei, dispunand de o suprafata de 80.000 de metri patrati pe un teren de 135.000 de metri patrati .Constructia se va finaliza in trimestrul patru 2009. Segmentul dezvoltarilor industriale se afla intr-o dezvoltare accelerata in pofida crizei financiare mondiale , fiind unul dintre cele mai active de pe piata imobiliara romaneasca .

articol citit de 2384 ori
15 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

rTqwvVMkSwylqZSaMR

I found just what I was ndeeed, and it was entertaining!


MesjGuvdFlBAdUUeuEY

toate campaniile din riaonma au "scrisuri mici" in special cele cu super oferte! in cazul de fata carrefour isi atinge scopul de a aduce clientul in magazin de acolo cumpara el ceva; mai vede un produs la promotie,care de fapt e mai ieftin la parterul blocului e doar un marketing bine gandit!Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni