Credite  
  13 Aprilie 2021 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:13/04/2021
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Scadere de 61,91 % a profitului la Banca Carpatica

Conform reprezentantilor bancii pe trimestrul trei banca a inregistrat o scadere a profitului brut de pana la 1,482 milioane lei fata de trimestrul doi al anului in contextul economico-financiar actual. Si in acest an Banca a adoptat o politica prudenta in intreaga activitate, incercand sa atenueze influentele nefavorabile ale mediului economic consecutive crizei financiare globale. Exista totusi premizele unei imbunatatiri simtitoare a profitabilitatii prin rentabilizarea unitatilor si mentinerii unui echilibru stabil intre plasamente si surse banca continuand sa acorde in mod predilect imprumuturi tuturor clientilor cu activitate creditabila . In trimestrul trei s-au inregistrat totusi cresteri moderate pe toate liniile de afaceri .

articol citit de 1543 ori
12 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

qOpNhZVUspOmETVBW

Cel mai stupid si rauicatos articol pe care l-am citit in viata mea. In orice juriu trebuie sa fie o persoana sau mai multe care sa nu fie asa de indulgenta si pot sa te asigur ca Mihai Pentre e de 100 de ori mai destept si mai talentat dacat tine ( fara suparare ). Cat desprea Andra, ce voce are ea nu ai sa aiba toate rudele tale in decurs de 1000 de ani si canta unde vrea ea si unde este invitata. Poate dupa parerea ta ar fi trebuit sa-l aduca in juriu pe Florin Salam pe Nikita si pe Dan Diaconescu. Hai termina cu artilolelea astea si inceasrca sa nu mai faci pe desteptul/ desteapta.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni