Credite  
  25 Mai 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:25/05/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,6 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Robin Hood in Ungaria

Legea privind introducerea asa-numitei taxe " Robin Hood ", a fost adaoptata luni seara de catre parlamentul ungar , aceasta constand intr-o suprataxa de 8 % care va fi aplicata de comerciantilor si producatorilor de energie . Taxa se adauga suplimentar peste taxa platita de companii de 16 % si se va aplica tuturor companiilor de producere si distribuire de gaze naturale petrol si energie electrica , fiind scutite de la plata acesteia doar companiile de utilitati reglementate care deservesc sectorul menajer , centralele electrice cu o capacitate mai mica de 50 de MW precum si producatorii de energie regenerabila si companiile care se ocupa de conductele de gaze naturale. Veniturile rezultate , estimate la aproximativ 120 milioane euro , in urma aplicarii acestei taxe urmand a fi utilizate pentru finantarea subventiilor acordate utilizatorilor serviciilor centralizate de termoficare .

articol citit de 2058 ori
12 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

kIvbtwHB

You nailed it with I love books that look like they have been loved. When I get a new book that I can't get to iltmdiameey, I email/text spam my IRL reader friends asking if they've got time to read them. I just love knowing they're being read in the meantime, like they're being babysat or something.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni