Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

In Romania va fi instalata prima minicentrala nucleara

TES , o firma ceha , specializata in constructia de hidrocentrale si centrale electrice urmeaza sa instaleze in Romania prima centrala de acest tip dintr-o serie de 6 fabricate de compania americana Hyperion , conform cu declaratia lui John Deal directorul general la Hyperion . Minicentrala nucleara a fost conceputa de oamenii de stiinta de la Los Alamos unde s-a creat prima bomba atomica. Firma Hyperion a primit licenta Guvernului American pentru aceasta tehnologie si a anuntat saptamana trecuta ca a inceput preluarea de comenzi urmand ca productia de masa sa fie lansata in urmatorii cinci ani . " Urmarim sa generam energie electrica la pretul de 10 centi pe watt . Microcentralele vor costa circa 25 de milioane de dolari, la o comunitate de 10.000 de case, revenind un pret de 250 de dolari pe case " declara directorul general la Hyperion . Microcentrala poate asigura necesarul de energie pentru 20.000 de locuinte avand un reactor care necesita alimentare odata la 7 - 10 ani . Reactoarele sunt sigilate din fabrica si nu contin material ce poate fi utilizat la dezvoltarea armelor atomice, nu au piese detasabile si sunt practic imposibil de furat fiind incastrate in beton si ingropate sub pamant , riscul producerii unui accident de genul celui de la Cernobal fiind total exclus . Producatorii sunt de parere ca putine state vor avea obiectii privitor la amplasarea acestor centrale pe teritoriul tarilor lor , reactorul dovedindu-se sigur la utilizare desi este bazat pe un design vechi de peste 50 de ani .

articol citit de 2821 ori
10 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

sKqbLrwckfhfzqULwmz

Yo, good lkoion out! Gonna make it work now.


VrUeBPsWKOrOmFGF

acest criminal este un real peircol pt. oameni si animale .oamenii legii cum au permis eliberarea lui/????pai, la cate infractiuni are ala activ trebuiau cumulate toate si trebuia sa stea la racoare mult si bine noi, defapt de ce platim institutiile statului??????ca sa nu faca nimic sa lase astfel de scursuri ale societatii printre noi??Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni