Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

In timp ce banca mama e in criza RBS Romania incearca sa atraga depozite cu dobanzi promotionale,

In timp ce actionarul majoritar Royal Bank of Scotland se afla in criza financiara , RBS Romania fosta ABN Amro , incearca atragerea depozitelor prin dobanzi promotionale la depunerile in lei si in euro, la sume minime de 1.500 RON . La constituirea depozitului in euro suma minima este de 500 de euro rata dobanzii pornind de la 2,50 % pe termen de o saptamana ajungand pana la 5,25 % pentru depozitele cu termen la un an . Dobanzile pentru depozitele in RON sunt intre 9 % si 13,5 % pe perioade cuprinse intre o saptamana si un an , dobanda fiind fixa pe termenul depozitului . Royal Bank of Scotland, se confrunta cu mari dificultati financiare raportand in trimestrul trei o scadere a activelor de 206 milioane de lire sterline datorata activelor toxice si anuntand ca va inregistra in continuare o sporire puternica a valorii creditelor neperformante , asteptandu-se in continuare la rezultate slabe pentru trimestrul patru si la noi deprecieri de active ca urmare a dificultatilor de pe pietele financiare si inrautatirii crizei financiare mondiale . Royal Bank of Scotland a inregistrat in prima jumatate a anului deprecieri de active de 5,9 miliarde de lire sterline , primind recent o injectie de capital de 20 miliarde de lire sterline din partea guvernul britanic pentru a fi salvata de faliment iar analistii estimeaza ca va inregistra deprecieri de cateva miliarde de lire sterline . In primele noua luni ale anului profitul operational al RBS a scazut cu opt % pe an ceea ce reflecta cresterea creditelor neperformante in unele activitati comerciale ale bancii . RBS Romania este una din bancile care practica cele mai mari comisioane de pe piata bancara din Romania .

articol citit de 6417 ori
06 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

ion

cea mai excroaca banca


ion

cea mai excroaca banca


meWVujsAuOhrbsg

E da! Asa da, vezi cum se ingrijeste biircsea de toate? Probabil sunt in pregatire car-kit de spovedanie, set promotional 5+1 parastase si o reducere substantiala la programul Rabla : Vii cu fostul sot sau sotie si primesti o reducere la noua cununie !


cs2a2ndSh26

R:*O* robare9 tus peluches! O mejor rege1lamelos xDNo me agtuane las ganas y ya peded R y Julie, me ha gustado la edicif3n que tiene :OLol mored con lo de la carta llegadora xDDDivergente me gusto bastante pero Tris habeda veces que me desesperaba...ya vere9 que tal esta Insurgente...ya te dije, canjea fotos sexys (?) autografiadas por libros xDB:Ya quiero leer Ciudad de las almas perdidas, sere1 mi prf3xima lectura.El manga se ve muy genial.Que este af1o este lleno de muchos libros!Saludos ^^)Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni