Credite  
  08 Martie 2021 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:08/03/2021
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Cifra de afaceri pentru comertul cu amanuntul - in scadere cu 4,4 % in septembrie

In septembrie 2008, fata de luna precedenta volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul , exceptand comertului cu autovehicule si motociclete , a scazut cu 4,4 la suta fiind totusi mai mare cu 17,1 % fata de septembrie 2007 . Cifra de afaceri pentru comertul cu ridicata sau amanuntul , intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor si comertul cu amanuntul la carburantii pentru autovehicule a avut in luna septembrie 2008, comparativ cu luna precedenta, o scadere de 9,7 % , cifra de afaceri din activitatea de servicii de piata pentru populatie fiind cu 6,8 % mai mica . Conform datelor furnizate de INS, in primele noua luni ale acestui an, comparativ cu aceiasi perioada din 2007, s-a inregistrat o crestere cu 16,6 % a volumului cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul care provine din vanzarea de produse nealimentare 20 % si alimentare 12,8 %. In aceiasi perioada la serviciile pentru populatie s-a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 5,3 % .

articol citit de 2591 ori
06 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

fZhesgxhEPaEpUmuAE

A good many vualalbes you've given me.


HJZHBlLQ

Salutare Alexandra si salutare tutruor cititorilor blogului tau!Aseara cativa prieteni de-ai mei au pus corturile langa lacul Sfanta Ana, la nici 20 de minute dupa si-a facut aparitia un Mos Martin asa...potrivit ca marime care a inceput sa dea tarcoale locului, in ciuda focului de tabara zdravan si a unui caine inimos care s-a luat la harta cu ursul...Urs care pana la urma s-a plictisit si a plecat, lasand in urma in sufletele amicilor mei fiorul primei intalniri cu ursul si emotiile unei nopti care din fericire a decurs ok pana dimineata...Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama