Credite  
  09 August 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:09/08/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,8 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Zona de Sud a Capitalei nu intra in criza imobiliara

EuroMetropola precizeaza intr-un comunicat al companiei transmis AGERPRES ca zona de sud a Capitalei nu intra in criza imobiliara . Sudul atrage prin pret dar si prin suprafetele mari comasate integral si disponibile pentru vanzare subliniaza acestia . Cea mai scumpa zona din sud este cea mai apropiata de Bucuresti , respectiv comuna Berceni, aflata la doar 400 m de ultima statie de metrou pe tronsonul Pipera - Depoul IMGB . Preturile sunt aici intre 100 - 400 de euro pe metrul patrat pentru terenurile din intravilan respectiv 80 - 200 pentru cele din extravilan . Berceniul , cu exceptia constructiilor in regie proprie , nu se poate lauda cu proiecte rezidentiale notabile desi detine recordul la preturi . Marea batalie se da pentru terenurile cu deschidere la DN5 , aflate intre Adunatii Copaceni si Calugareni , unde pentru terenurile din intravilan se cer 70 - 80 euro/mp , iar pentru terenurile din extravilan, pretul cerut de proprietar este de 15 - 25 euro/mp . Adunatii Copanceni , Bragadiru , Popesti Leordeni si Mihailesti, au fost zonele in care s-a prefigurat succesiv in ultimii doi ani constructia unui nou aeroport . Reconsiderarea proiectelor de dinainte de 1990 , aeroportul si canalul Bucuresti-Dunare si , mai nou , viitoarea linie de centura, au constituit motivele pentru care proprietarii de terenuri din zona au ridicat preturile . Sudul zona cea mai putin exploatata din punct de vedere imobiliar are si cele mai ieftine terenuri. La Adunatii Copaceni , localitate pe care cei mai multi o prezinta drept locatia sigura a viitorului aeroport , cele mai scumpe sunt loturile de case cu suprafete mici , de 500-1.500 metri patrati , care acum se vand cu 25-50 euro/mp diferenta a fiind data de proiectele rezidentiale care s-au anuntat in zona, care se vor intinde pe cateva hectare , afirma consultantii companiei .

articol citit de 2723 ori
01 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

jDPxhxmBz

Thanks for writing such an easy-to-undrsetand article on this topic.


TodFWkkptp

Comentul tau ma face sa realizez ca poate am avut un ton nepviriott, poate agresiv. Problema e de fapt la mine, ca nu imi place Romania. Singurul lucru care-mi place aici e natura, dar atunci cand e chiar wild. Si ca sa ajung acolo trec de multe ori printr-o multime de neplaceri. In rest, obiective turistice, pentru mine, nu sunt. Admir insa cum apreciezi multe lucruri pe care eu nu le consider mare lucru (gen nu stiu ce castel in paragina). Mi-ar placea sa fiu mai usor de multumit.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni