Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Sibiu Zona Industriala se extinde

Zona Industriala Vest , unicul mare parc industrial din judetul Sibiu , va fi extins cu inca 4 loturi parcelate unul din aceste fiind scos la licitatie publica . Klaus Iohannis , primarul municipiului Sibiu , a anuntat ca primaria va scoate la licitatie loturile de teren din Zona Industriala Vest , urmand ca in urmatoarele luni sa fi scoase la licitatie inca 3 loturi parcelate . Licitatia va avea un pret de pornire de peste 400 RON / mp. si se va tine in data de 4 noiembrie 2008 ora 10.00 , terenul in suprafata de 8.996 mp. avand destinatia de birouri sau servicii . Pretul de pornire va fi reindexat la data de pornire a licitatiei publice , caietul de sarcini fiind disponibil intre 6 octombrie si 3 noiembrie la Serviciul Patrimoniu din cadrul Primariei camera 303 la pretul de 50 RON . In Zona Industriala Vest Sibiu sunt deja ocupate de investitori circa 150 de hectare , inca 7 loturi fiind parcelate din care 3 deja vandute . In Romania exista 41 de parcuri industriale cu o suprafata totala de circa 1.500 de hectare , Agentia Romana pentru Investitii Straine apreciind ca ar fi nevoie de majorare de circa 50 % a suprafetei totale pentru ca parcelele disponibile sa poata creaste de la 36 hectare in medie , la circa 50 hectare .

articol citit de 3132 ori
01 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

aIBABlrOADzWUt

Okay I'm covnicned. Let's put it to action.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni