Credite  
  29 Ianuarie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:29/01/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,4 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

S-a inchis Transfagarasanul

Incepand de sambata traficul rutier a fost inchis pe (DN7C) Transfagarasan care leaga judetele Sibiu si Arges, traficul urmand a se relua in luna iunie anul viitor . Dupa inchiderea portilor tunelului de la Balea Lac, traficul rutier se poate face dinspre Curtea de Arges pana la Cabana Capra, iar dinspre Sibiu pana la Balea Cascada, cu restrictii temporare impuse de evolutia vremii pe anumite portiuni . Soferii care vor sa mearga pe riscul lor la Balea Lac, situat la peste 2.000 de metri altitudine, sunt indrumati sa-si echipeze autoturismele pentru iarna.Transfagarasanul este anual timp de opt luni oficial inchis , in perioda 1 noiembrie si 1 iulie . Traseele turistice montane aflate la peste 1.500 de metri altitudine sunt inchise deoarece conditiile meteo din zona de creasta a judetului Arges pot duce la producerea de avalanse , accesul de la Balea Cascada la Balea Lac putandu-se face doar cu telecabina dus-intors la pretul de 30 lei .

articol citit de 1997 ori
01 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

bdDSyoHM

Back in school, I'm doing so much lerainng.


FAAbSAmnVpff

thanks! That place is somehow mitaicsl...dramatic and spectacular because in one minut you can see the place incredibly foggy, sunny or windy. @ Missy Ricco ...The place is like in fairy tales! @nothingprofound ... I know that:"The leaves on the water, the fog under the bridge. That's what I believe in. " ...you wrote that on your blog on July 13, 2009! Thanks!Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni