Credite  
  19 Septembrie 2019 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:19/09/2019
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Romania atrage atentia agentilor imobiliari straini

In atentia agentilor imobiliari straini Romania a fost inclusa ca o piata noua si foarte atractiva pentru clientii lor, in ciuda impactului crizei financiare mondiale, releva publicatiile Overseas Property Professional (OPP) si OPP din Rusia. Acestia sunt investitori care vor sa beneficieze de pe urma veniturilor din chirii dar si cumparatori care vor sa se mute in alta tara , tot mai multi dezvoltatori importanti din Romania efectuand tranzactii si avand cereri de la clienti mici si medii din afara tarii noastre . Directorul OPP , Tibor Fuchsel , afirma ca piata fostelor state sovietice este un taram neexploatat inca de Romania . " Cumparatorii din fostele state sovietice se afla in mod constant in cautarea de noi teritorii in care sa achizitioneze ceva special nu doar sa investeasca , Romania avand extrem de multe de oferit. Nu vedem un motiv pentru care Romania nu ar putea urma exemplul Bulgariei in a- si oferi proprietatatilor catre cumparatorii rusi", a declarat acesta . Potrivit OPP, cei mai interesati de asta vor fi dezvoltatorii cu proprietati la vanzare care nu se limiteaza a- si propune portofoliile doar pe pietele unde potecile sunt deja batatorite , acestia trebuind sa- si adapteze activitatile de marketing si sa inteleaga know-how-ul interactivitatii cu agentii imobiliari straini , prezentandu-le avantajele achizitionarii de proprietati in Romania . OPP si OPP Russia au demarat anul acesta un proces de familiarizare a agentilor internationali in legatura cu oportunitatile pe care le pot gasi in Romania . Pentru atragerea interesului agentilor straini dezvoltatorii trebuie sa stabileasca si dezvolte canale de vanzare initiind un dialog pro-activ cu acestia , interesul cumparatorilor existand deja . O problema pe piata din Romania ar fi relativa lipsa a companiilor specializate in marketing imobiliar . " Sunt dezvoltatori care investesc zeci de mii de euro pentru promovarea unui site sau tiparesc pliante pe care le distribuie in alte locuri decat cele de unde ar putea primi lead-uri de vanzare si care astfel nu obtin rezultatele scontate , pentru ca nu aplica strategii adaptate domeniului imobiliar ", releva publicatiile mentionate mai sus . Editorul revistei OPP, Richmond Green Group , se afla deja pe piata romaneasca colaborand in prezent cu unii dintre cei mai importanti dezvoltatori de pe segmentul rezidential.

articol citit de 1319 ori
01 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

pgBzqRVVFC

Touchdown! That's a really cool way of ptutnig it!


rEkchgIk

crede-ma..se intampla si eu sunt roerikcta si prietenul meu este rocker evident la scoala toti sa iau de el pt ka e boy si are parul lung unii fraieri din clasa ii spun gay..si-au luat nenumarate batai dar nu se invata minte akm sunt(em) intr-a 8-a deci mai departe Dumnezeu cu mila ce se va intampla totusi..nu kred ka merita asa ceva normal ca profii nu fac nimic nici nu ne asculta cand vorbim cu ei e oribil add love.ice_lemon daca vrei sa vorbimAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama