Credite  
  09 August 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:09/08/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,8 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Lenovo - desktop-uri ecologice

Luni producatorul de pc-uri Lenovo a lansat desktop-ul ThinkCentre A62 conceput in sensul asigurari clientilor din domeniul afacerilor cicluri mai lungi de achizitionare a computerelor , ThinkCentre A62 este printre cele mai ecologice desktop-uri din lume el dispunand de o functie care permite sistemului sa remedieze rapid situatiile de corupere a sistemului si avand un sistem de gestionare de la distanta . Functia " Express Repair " este o componenta TVT care poate remedia numeroase situatii de corupere a sistemului intr-un interval de maximum 3 minute, fara afectarea de orice natura a datelor sau aplicatiilor. Dash 1.11 - sistemul de gestionare la distanta este achizitionabil optional fiind un instrument usor de folosit destinat eficientizarii PC-ului care permite utilizatorului sa gestioneze, reporneasca, actualizeze si controleze sistemul . Datorita eficientei noului procesor AMD 15w - Athlon 2650e , disponibil doar pentru unele modele , A62 are un consum redus de energie electrica, cu pana la 40 % mai mic fata de predecesorul sau . ThinkCentre A62 este disponibil pe pagina Lenovo.com la un pret incepand de la 399 $ . Pentru o solutie de inalta performanta ThinkCentre A62 poate fi achizitionat impreuna cu ThinkVision L197w, un monitor cu un ecran de 19' si consum redus de energie, certificat EPEAT Gold la pretul de 239 $ . Ambele preturi sunt fara TVA .

articol citit de 2756 ori
01 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

WNJSuOgIkclPH

THX that's a great asnewr!


XWcqJzCzmHDVzCvaV

Wheover edits and publishes these articles really knows what they're doing.


6zT7gIEB

adoro la portada!aunque no se de que trata me llama la atniecon, y esperare a ver si nos das la resef1a para ver que tal :Dgracias por mostrarlo!te leo ;)Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni