Credite  
  09 August 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:09/08/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,8 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Bursa Monetara, Financiara si de Marfuri din Sibiu

Cea de a doua sesiune consecutiva de cresteri a fost receptata in mod favorabil de investitorii din piata Sibex, lichiditatea a crescand la BMFMS cu 15,5 % . Din 2.880 tranzactii, cu o valoare de peste 11 milioane de lei au fost incheiate 16.660 contracte futures si options , aprecierile determinand cresterea numarului pozitiilor futures, care au ajuns la un numar de 48.554. " Asteptarile investitorilor privind la faptul ca Banca Federala Americana va reduce dobanda de referinta cu 0,5 %, daca nu chiar cu 1%, au redat increderea investitorilor la termen, aceasta rezultand din cresterea pozitiilor deschise pe sectorul financiar simultan cu o apreciere sustinuta a preturilor, cresterea pozitiilor deschise pe futures se datoreaza si faptului ca acestea au devenit mai rentabile nu datorita diminuarii marjelor cat prin prisma faptului ca s-a intrat pe un trend ascendent al preturilor " astfel explica directorul sucursalei Sibiu a Nova Invest , Remus Stoica , disponibilitatea participantilor in piata Sibex de a acumula noi pozitii . Pe piata derivatelor valutare, interesul participantilor a gravitat in jurul simbolului RON/EURO, inregistrandu-se 522 contracte. Interesul pentru perechea RON/EURO a rezultat ca urmare a aprecierii relativ puternice a monedei nationale in fata celei europene pe piata cash. Derivatele au reflectat aceeasi situatie, euro fiind cotat in scadere cu 6,46 bani la 3,7853 lei .

articol citit de 5921 ori
01 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

VdyjqAyaIKaenuX

That's not even 10 mnuiets well spent!


hewUHOTRsX

in: Plimbari Ai ceva de comentat?#prinSibiulmeu: foto si videoAm tot scris dserpe Sibiu (unu, doi, trei), asa ca o sa azi las doar doua video si vreo 30 si ceva de poze, din Sibiu si Muzeul


Un0Ek86icW

Tii, şi io visez ca eentr-o zi s-o iau agale la deal pe Transfăgărăşan cu biţa... :) Cum o zis la "Top Gear"? "The best driving road in the world" :)Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni