Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

BCC - dobanzi majorate la depozitele in lei

Din 30 octombrie Banca Comerciala Carpatica a majorat cu pana la 2,5 puncte procentuale dobanzile la produsele de economisire, acestea atingand cresteri de pana la 14 %. Depozitul Sibiu 2007 este in continuare cel mai atractiv produs de economisire oferit de BCC avand un nivel de dobanda de 13,50 %, bonificat la o scadenta de trei luni. De asemenea BCC ofera 12 % dobanda pentru Depozitul Progres, constituit pe un an , 13,75 % pentru Depozitul VIVAT cu scadenta la 6 luni si 12 % pentru Depozitul Prosper, pe termen de 2 ani. BCC a majorat de asemenea dobanzile si la Depozitul cumulativ cu retrageri la cerere, constituit pe o perioada de un an oferind 12 % , cat si la Contul curent bonificat, cu dobanzi de pana la 11,25 %, functie de transele valorice aflate in cont . Pensionarii sunt si ei atrasi de dobanzi interesante , la constituirea pe termen de un an a unui Depozit Pensia Plus, banca oferindu-le un nivel al dobanzii de 14 %.

articol citit de 35176 ori
01 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

wFiuFoQgMRT

Haiti should get more atniotetn. Something Pierce didn't mention is that the island of Hispaniola is divided between the Dominican Republic and Haiti. The Dominicans are not white, but they're a lot whiter than the Haitians, and their half of the island is a paradise compared to Haiti.That island is like an HBD lab in the same way that the two Koreas are like a lab to show the relative merits of communism and capitalism.


T70CiHUtv1a

tocmai am primit un tleefon de la prietenii de la Unicredit, ca le datorez 13 lei, asta dupa ce acum o saptamana, cand le-am cerut situatia mea de leasing, spuneau ca am in plus 450 de lei. Toti cu care am discutat stiu altfel, nu stie stanga de dreapta. Am platit 2 luni cate 70 de lei in plus (rotunjind suma normala, pana ma intorceam in tara), inca nu sunt in stare sa faca niste adunari sa-mi spuna CLAR cati bani am dat IN PLUS. Probabil trebuie sa-mi rup juma' de ora maine sa ma injur cu vreun sef la tleefon, ca finantistii' din cubicle' is vai de soarele lor.Nu-i vorba de comportament (desi as putea sa-ti povestesc despre cel care se ocupa de contractul meu si mi-a inchis tleefonul in nas, in loc sa-mi dea detalii), e vorba de faptul ca nu sunt in stare sa-ti dea o situatie clara si sa faca eventual niste adunari. Nu-i recomand nici dusmanilor mei ;)Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni