Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Piata Imobiliara va scadea cu inca 50 la suta in perioada urmatoare

Piata imobiliara va scade si in continuare cu acelasi ritm ca pana acum cu aproximativ 50 la suta a declarat marti directorul general executiv al grupului Rompetrol Dinu Patriciu la inceputul anului a precizat ca imobiliarele vor inregistra scaderi de 50 procente acest lucru sa intamplat deja.Un m patrat contruit in opinia sa ar putea sa ajunga la valoarea unui salariu mediu.
Pentru moment un metru patrat construit este mai mare de pana la 7 ori decat un salariu mediu in timp ce Cehia este o data si jumatate mai mare, in Polonia este de 3,5.

articol citit de 3448 ori
09 Octombrie 2008

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

tbdRfwml

Now I feel suptid. That's cleared it up for me


dOwsTBUMLyiQNJUiWk

INTREBARE catre POLITIE : cum de un asemenea ividnid, este liber pe strazile Romaniei ? Un asemenea pericol social .traieste bine multumesc, liber sa-si continue crimele abjecte? S-a mai aflat faptul ca el a fost condamnat in trecut, pentru viol asupra unei minore, de tentativa de omor si de acte de cruzime fata de doi cai. Politia arre datoria sa apere populatie si mediul inconjurator, inclusiv animalele, ca in orice tara civilizata din lume Politia si justitia romana, nu vor sa apere cetatenii Romaniei lasa liberi pe strazi tot felul de criminali si psihopati??????? pai asta este civilizatie?


MhZNF3UN43

pues creo que soy muy wango y feo por leerlo como 3 veces (xLa veardd me muero por The Blessed... JAJAJAJA!! xDDejando la enorme envidia que siento en este momento por tus muchos libros (?), ya le puse el ojo a Vampire Academy solo porque mencionaste a la Leyenda de Aang 8---) y quiero al panzf3n de Divergente :PDisfruta tus lecturas y.. Pues... Come frutas y verduras :DEste... Hola Brenda :3Pues tus libros me gustaron me1s que los de Ricardo [lo siento, es veardd (x]. Si hago a un lado mi rabia de no tener tus copias de CDS 8--), le tengo ganas a Midnigh City y a ese pequef1o simplf3n de Coloredn Colorado :D, se me hace bonito (xSaludos y espero las resef1as (:Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni