Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Numarul de autorizatii de constructii in primele 8 luni ale acestui an au crescut cu 11 la suta

Autorizatile acordate pentru constructii in primele 8 luni ale acestui an au crescut cu 11 la suta in august cresterea a fost de 8 % conform datelor privind dinamica sectorului imobiliar prezentata in sedinta de guvern de ministerul economiei si finantelor ministrul economiei i-a informat pe toti membrii guvernului ca in 2008 a crescut numarul de autorizatii de constructie acordate pentru constructia de imobile rezidentiale, acesta fiind un indicator foarte imprtant pentru pentru dinamica sectorului imobiliar. Cresterile s-au inregistrat cu precadere in mediul rural, din punct de vedere geografic cresterile au fost importante in NE si Oltenia , numarul de autorizatii a depasit numarul de 41000 de autorizatii, in primele 8 luni ale anului 2007 au fost 37000 de autorizatii, evolutia este cauzata de increderea in piata imobiliara din romania si bineinteles si de cresterea nivelului de trai care a facut ca multi locuitori ai satelor sa-si construiasca noi case.

articol citit de 4315 ori
06 Octombrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

VxWOVTazSVjILUuVtJt

enjoy writing! I know what you mean. Put down your tgtuhhos, your emotions… don’t let blockages (like criticism, perfectionism, looking for the perfect word etc.) to disturb the creative act catharsis. Enjoy! Carmen


dA8yyJh8RTz

a zis:19 Noiembrie 2008, 4:02 pm Intr-adevar infiintam firme ietifn si rapid, dar aceasta nu inseamna ca facem rabat de la calitate. Intelegem ca sunteti nemultumita si chiar ne pare rau de inconvenientul creat.Ceea ce s-a intamplat este, din pacate, rezultatul unor scapari datorate numarului mare de dosare. Pentru a elimina posibilitatea ca asemenea erori sa se mai produca, am pus la punct o anumita procedura. Imediat dupa situatia intervenita, optiunile pe declaratia privind inregistrarea fiscala se fac chiar de catre clienti, dupa ce acestora li se explica detaliat ce presupune fiecare alegere.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni